Wat is er het afgelopen jaar weer veel gebeurd.
Hebben jullie dat nou ook? Naarmate je ouder wordt lijkt de tijd steeds sneller te gaan.

Een overzicht van 2022

– Er kwam een nieuw pand bij, Merwekade 56, dit is naast Studio Blijmakers.
– Studio Blijmakers heeft een winkeltje gekregen
– Bij Studio Blijmakers zijn we gestart met participatieplekken
– Ik heb een opleiding bodycasting gedaan. Neem eens een kijkje op de website 
– Ook heb ik een aantal coachings, workshops, trainingen en seminars mogen geven, voor zowel particulieren als bedrijven.
– Mensen blij gemaakt met mooie kunstwerken.
– Zowel Studio Blijmakers als ikzelf hebben een nieuwe website.
– Ook dit jaar zijn er weer een aantal mensen in en uit mijn trein gestapt.
– Ik heb me verder kunnen ontwikkelen en met veel nieuwe creatieve producten gewerkt.
– Mijn man en ik hebben 2022 afgesloten met een prachtige reis door Thailand.

Wat gaat er gebeuren in 2023

– 2023 is het jaar dat ik 60 jaar word, dat vind ik een mijlpaal op zich.
– Ik zie steeds vaker om me heen dat mensen ziektes krijgen, uitvallen, psychische problemen hebben, ineens doodgaan en nog meer vreselijke dingen. Dus ook dit jaar ga ik weer iedere dag genieten van het leven.
– Op de locatie Otto Dickeplein van Studio Blijmakers gaat Linda in januari starten als locatiemanager. Dat betekent dat ik meer tijd heb voor andere dingen: zoals kunst maken en nieuwe projecten opzetten.
– Ik ga een podcast beginnen.
– Ook ga ik een netwerkgroep opzetten (vrouwen met kennis(sen). Dit wordt een groep waarin vrouwen zitten die zelf NAH (niet aangeboren hersenletsel) hebben of een partner of kind hebben met NAH.
– Een droom is ook nog om de Blijmakers Academy op te zetten.
Ik heb al veel dromen gerealiseerd. Ik begin altijd met het idee/de droom op te schrijven, want wat je aandacht geeft dat groeit. Ik ga hier in 2023 in ieder geval alvast de hoofdlijnen van neerzetten.
– Ik ben heel benieuwd wat er in 2023 allemaal op mijn pad komt.

Ik hoop dat al jouw dromen uit mogen komen.

Liefs,
Erica