Kijken naar wat we denken

Wat zie je?
Als je naar “Eendreflectie” kijkt, zie je twee gezichten en een paar gele badeendjes. Die badeendjes lijken in de hoofden van de gezichten te zwemmen. Dit is niet echt natuurlijk, maar in kunst kan alles!

Wat betekent ‘reflectie’?
Reflectie betekent dat je iets ziet dat ergens anders vandaan komt. Het is net als jouw gezicht in een spiegel. In “Eendreflectie” zijn de badeendjes in de hoofden net als gedachten die we in ons hoofd zien.

Waarom eendjes?
Iedereen kent wel de kleine gele badeendjes, toch? Ze maken ons blij en laten ons denken aan leuke tijden. In dit kunstwerk staan ze voor de leuke en gekke ideeën die we soms hebben.

Waarom is dit belangrijk?
Met “Eendreflectie” wil ik laten zien hoe we van binnen kunnen zijn. We hebben allemaal gedachten die we zien in ons ‘hoofd’. De badeendjes laten zien dat deze gedachten vrolijk en speels kunnen zijn.

Wat is ‘Eendreflectie’?
Het helpt ons herinneren dat we allemaal vrolijke gedachten hebben, zoals de badeendjes, die zwemmen in onze geest. En dat is iets heel moois om over na te denken.

Ontdek de exclusiviteit van mijn limited edition kunstcollectie. Elk kunstwerk is beperkt tot slechts tien afdrukken, waardoor ze een unieke aanvulling zijn op elke kunstcollectie.
Elk kunstwerk wordt geleverd met een echtheidscertificaat, wat de originaliteit en waarde ervan garandeert.
Voor prijsinformatie nodig ik je uit om contact met mij op te nemen. Mis deze kans niet om een stukje exclusieve kunst in huis te halen.

Digitale kunst afgedrukt op plexiglas
Afmeting: 80 x 80 cm

Hartelijk groet,

Erica de Winter