Introductie

Deze website geeft je informatie over de verschillende diensten die Erica de Winter en haar netwerk aanbieden. Diensten die officieel onder de noemer creatieve therapie en begeleiding vallen, maar wij gebruiken liever het woord creActiviteit. De rode draad in de praktijk is creatieve processen en intuïtieve creActiviteit inzetten als middel om (zelf)inzicht te krijgen. Stapje voor stapje ga je zo met meer plezier (beter?) functioneren in het dagelijks leven, binnen een team, op school of op het werk. 

Dit doet Erica de Winter met name door coaching, trainingen, workshops en lezingen te verzorgen op gebied van persoonlijke (her)ontwikkeling in geval van individuele uitval. Bijvoorbeeld door een niet-aangeboren hersenletsel (NAH), burn-out of stress. Maar ook als er vragen spelen binnen een organisatie op gebied van veranderingen, teambuilding en samenwerken.

Maar … de grote vraag is natuurlijk: waarom ben jij hier terechtgekomen? Waar loop jij tegenaan? Wat zoek je? Voor jezelf of voor een ander? Kijk dus eerst eens rustig rond op deze website, en als je denkt, dit is wat voor mij of hier wil ik wat meer van weten, neem dan contact op.