Erik Scherder
Boek

Mijn vraag aan Erik Scherder

Op 23 november ging ik samen met mijn man naar de bijeenkomst van “Het Fitte Brein’ in de RAI in Amsterdam.

We kwamen drie kwartier te laat omdat we de verkeerde trein hadden genomen. Dat was al een verhaal op zich, maar … we zijn uiteindelijk aangekomen.
We hadden Ard Schenk, de eerste spreker gemist. Maar gelukkig waren er nog drie sprekers die we wel konden horen; Dick Swaab, Willem Philipsen en Erik Scherder.

Het was een hele interessante middag. Na afloop kon je boeken kopen en deze laten signeren. Ik had een plan, want ik wilde Erik Scherder vragen of hij het voorwoord voor mijn derde boek De kracht van creativiteit, wil schrijven.
Dat hij geen tijd voor een praatje zou hebben, daar had ik rekening mee gehouden. We hebben in een lange rij gestaan om hem de hand te schudden en even kort te spreken. Ik had een mooie brief en een kunst-ansicht kaart gemaakt voor hem. Dan kan hij het op zijn gemak thuis bekijken.

Nu maar hopen dat hij het voorwoord gaat schrijven!

Geef een reactie