Angelique van t Riet
Vanalles

Soft skills, Erik Scherder en nog veel meer

Wat een leuke dag weer gisteren.
Eerst twee nieuwe deelnemers ingeschreven voor de dagbesteding bij Studio Blijmakers. Daarna nog een afspraak gemaakt voor volgende week met een mogelijke nieuwe deelnemer.

Katja van de Boogaart van het museum De Koperen Knop op bezoek gehad. De deelnemers van Studio Blijmakers gaan volgend jaar exposeren in Hardinxveld-Giessendam.

‘s Avonds naar de workshop “softskills op de werkvloer, zakelijk flirten 2.0’ geweest. Deze werd gegeven door mijn beste vriendin: Angelique van t Riet.
HBO Drechtsteden had deze bijeenkomst georganiseerd.

Voordar de workshop begon heb ik met de organisatie en Angelique heerlijk gegeten bij Khotinsky.
Voordat we gingen eten zaten we aan een ander tafeltje recht tegen over de zaal Ketel 1, en wat denk je? Toeval..of niet?
Zie ik daar ineens Erik Scherder uit die zaal komen. Ik had hem afgelopen zaterdag een brief overhandigd met de vraag of hij het voorwoord voor mijn derde boek De kracht van creativiteit wil schrijven.

Ik stap rustig op hem af, schud hem de hand en zeg: “Hallo ik ben Erica, ik heb u afgelopen zaterdag die rode envelop gegeven”.
“O ja, ik moet er nog goed naar kijken, maar het was iets met een voorwoord voor een boek” zei hij. Ik leg het hele verhaal nogmaals uit en vraag meteen of ik hem kan boeken voor een evenement in september/ oktober 2020.
“Mijn vrouw regelt de boekingen. Mail haar maar en zeg dat ik enthousiast ben, dan komt het wellicht goed”.

Jullie snappen natuurlijk wel wat ik zojuist gedaan heb. Juist ja, een mail gestuurd naar mevrouw Scherder.

Geef een reactie