Creatieve teamcoaching

Bij de creatieve teamcoaching ligt de focus op betere teamprestaties en een fijnere sfeer op de werkvloer, al naar gelang wat speelt binnen een groep medewerkers (teambuilding, samenwerken & vertrouwen, helder communiceren, leiding geven & leiding ontvangen), wordt een programma opgezet.

In deze creatieve vorm van teamcoaching is een actieve rol weggelegd voor zowel de medewerkers als de teamleider zelf. De creatief coach ondersteunt, is klankbord, geeft richting aan en is soms het spreekwoordelijke duwtje in de rug om het gewenste doel te bereiken.

De creatieve vorm vertaalt zich in een tastbaar kunstwerk, waar het volledige team aan samenwerkt. De laagdrempelige werkvorm en het speelse procesverloop geven veel informatie prijs over de individuen en de dynamiek binnen de groep. Kwaliteiten worden zichtbaar, evenals de aandachtspunten om een individu (binnen een groep) of de groep zélf, beter tot zijn recht te laten komen.

Het uiteindelijke kunstwerk kan een mooie plek krijgen op de werkvloer, waar het fungeert als reminder aan deze leerzame en gezellige dag met elkaar.

Meer weten? Neem contact op met mij.

Interesse? Neem direct contact op met Erica