Het kunstwerk ‘Eendenleider’ toont een imposante badeend met menselijke kenmerken. Met een hoed op en een baard is hij het middelpunt van aandacht voor talloze kleine badeendjes die hem omringen. De expressie op het gezicht van de grote badeend suggereert verbazing, alsof hij onzeker is over zijn bestemming of acties. De kleinere badeendjes kijken bewonderend naar hem op, zoekend naar leiding of bescherming. Tegen de achtergrond van ruwe, donkere tinten springen de levendige kleuren van de eenden in het oog.

Wat probeert dit kunstwerk te communiceren? Wat symboliseren de eenden, de hoed en de uitdrukking van de grote eend? Welke emoties wekt dit kunstwerk op bij jou als toeschouwer? Dit zijn vragen die rijzen bij het interpreteren van dit stuk. Het nodigt je uit om je verbeeldingskracht te benutten en je eigen interpretatie aan het kunstwerk te geven.

Ontdek de exclusiviteit van mijn limited edition kunstcollectie. Elk kunstwerk is beperkt tot slechts tien afdrukken, waardoor ze een unieke aanvulling zijn op elke kunstcollectie.
Elk kunstwerk wordt geleverd met een echtheidscertificaat, wat de originaliteit en waarde ervan garandeert.
Voor prijsinformatie nodig ik je uit om contact met mij op te nemen. Mis deze kans niet om een stukje exclusieve kunst in huis te halen.

Digitale kunst afgedrukt op plexiglas
Afmeting: 80 x 80 cm

Bedankt voor het lezen. Tot de volgende keer!

Hartelijke groet,

Erica de Winter