Er is altijd licht aan het einde van de tunnel

Soms voelen we ons allemaal een beetje verloren, gevangen of overweldigd door het leven. We kunnen het gevoel hebben dat we vastzitten in een situatie die geen uitweg lijkt te hebben. We kunnen het gevoel hebben dat we overspoeld worden door problemen die ons verhinderen om vooruit te komen. We kunnen het gevoel hebben dat we alleen zijn in onze strijd, zonder steun of begrip.

Maar hoe donker of moeilijk onze omstandigheden ook zijn, er is altijd licht aan het einde van de tunnel. Er is altijd hoop, mogelijkheid en verandering in het verschiet. Er is altijd een kans om te groeien, te leren en te transformeren. Er is altijd een reden om te blijven vechten, te blijven dromen en te blijven geloven.

Ik hoop dat ik deze boodschap op een unieke en humoristische manier vastgelegd heb ik dit kunstwerk. Ik heb een persoon afgebeeld die omringd is door heel veel badeendjes in een bakstenen tunnel. De persoon kijkt naar het heldere licht aan het einde van de tunnel, dat symbool staat voor hoop en bevrijding. De badeendjes vertegenwoordigen de uitdagingen, obstakels en afleidingen die we in ons leven tegenkomen. Ze kunnen ons het gevoel geven dat we vastzitten of overweldigd zijn, maar ze kunnen ons ook vermaken, troosten en vergezellen.

Ik wil met dit werk laten zien dat we niet moeten opgeven of ons laten ontmoedigen door onze problemen. Ik wil je eraan herinneren dat we altijd het licht moeten zoeken, zelfs als we omringd zijn door duisternis. Ik wil je aanmoedigen om de humor en de schoonheid te zien in situatie, zelfs als we geconfronteerd worden met moeilijkheden. Ik wil je inspireren om je eigen weg te vinden, zelfs als je je verloren voelt.

Dit kunstwerk is een voorbeeld van hoe kunst je kan raken, motiveren en verbinden. Het spreekt tot je hart, je geest en je ziel. Het nodigt je uit om na te denken over je eigen reis door het leven, en hoe we omgaan met onze eigen badeendjes. Het daagt ons uit om onszelf de volgende vragen te stellen:

Wat is het licht aan het einde van mijn tunnel?
Wat zijn de badeendjes die me tegenhouden of helpen?
Hoe kan ik het licht bereiken, ondanks de badeendjes?

Ik nodig je uit om het kunstwerk te bekijken en je eigen antwoorden op deze vragen te vinden. Ik wens je veel succes en geluk op je weg naar het licht. Onthoud: er is altijd licht aan het einde van de tunnel.

Eendstrijd verwijst dus naar de strijd van het individu om door de ‘eenden’, of uitdagingen heen te navigeren om het licht of de hoop te bereiken.

Ontdek de exclusiviteit van mijn limited edition kunstcollectie. Elk kunstwerk is beperkt tot slechts tien afdrukken, waardoor ze een unieke aanvulling zijn op elke kunstcollectie.
Elk kunstwerk wordt geleverd met een echtheidscertificaat, wat de originaliteit en waarde ervan garandeert.
Voor prijsinformatie nodig ik je uit om contact met mij op te nemen. Mis deze kans niet om een stukje exclusieve kunst in huis te halen.

Digitale kunst afgedrukt op plexiglas
Afmeting: 80 x 80 cm

Bedankt voor het lezen. Tot de volgende keer!

Hartelijke groet,

Erica de Winter