Een unieke persoonlijkheid.

Dit kunstwerk laat een dame zien met veel kleurrijke badeendjes op haar hoofd. Ze staat in een donker bos. Dit zorgt voor een mooi contrast met de felle kleuren van de badeendjes.
Dit kunstwerk nodigt je uit om je fantasie te gebruiken. Het laat je zien dat kunst niet alleen gaat over het afbeelden van de werkelijkheid, maar ook over het uitdagen van onze manier van denken en het openen van onze geest voor nieuwe ideeën.
‘Eendzinnig’ is meer dan alleen een visueel spektakel. Het is een uitnodiging om de wereld door een andere lens te bekijken.
Het herinnert ons eraan dat kunst niet alleen gaat over het weergeven van de realiteit zoals we die kennen.

Neem even de tijd om de details in je op te nemen. Laat je verbeelding de vrije loop en zie waar het je brengt. Want in de wereld van kunst is niets onmogelijk.

Eendzinnig verwijst naar de combinatie van eenvoud en complexiteit, realiteit en fantasie. Eendzinnig nodigt je uit om verder te kijken dan de oppervlakkige weergave van de werkelijkheid en hun verbeelding te gebruiken om diepere betekenissen en interpretaties te verkennen.
Eendzinnig is een woord dat niet in het woordenboek staat, maar is afgeleid van het woord eigenzinnig. Eigenzinnig betekent dat iemand zijn eigen zin of wil volgt, ook als die afwijkt van de anderen Eendzinnig betekent dat iemand zijn eigen zin of wil volgt, maar dan op een speelse of grappige manier, met een verwijzing naar de badeendjes op het kunstwerk.

Ontdek de exclusiviteit van mijn limited edition kunstcollectie. Elk kunstwerk is beperkt tot slechts tien afdrukken, waardoor ze een unieke aanvulling zijn op elke kunstcollectie. Dit kunstwerk is verkrijgbaar in diverse afmetingen en wordt afgedrukt op glas.
Elk kunstwerk wordt geleverd met een echtheidscertificaat, wat de originaliteit en waarde ervan garandeert. Voor prijsinformatie nodig ik je uit om contact met mij op te nemen. Mis deze kans niet om een stukje exclusieve kunst in huis te halen.

Digitale kunst afgedrukt op plexiglas
Afmeting: 80 x 80 cm

Bedankt voor het lezen. Tot de volgende keer!

Hartelijke groeten,
Erica de Winter