Creatieve teamuitjes

Op zoek naar een kunstzinnige invulling voor een ontspannen bedrijfsuitje of een creatieve teambuilding? Laat je inspireren door onze ervaring en creativiteit!

studio-blijmakers-teamuitje

Er zijn erg veel mogelijkheden om met kleine en grotere groepen samen creatief bezig te zijn. Jullie kunnen werken aan een vooraf besproken thema of geheel vrij en intuïtief.
Iedere deelnemer mag een eigen werk maken of alle deelnemers werken gezamenlijk aan één werk. Dit is echt heel leuk als blijvende herinnering; een gezamenlijk vervaardigd bedrijfskunstwerk.

Het grote pluspunt van dit soort activiteiten is dat de dagelijkse rolverdeling van de werkvloer even verdwijnt. Iedereen is hier gelijk. Men werkt op een andere manier samen, wat tot nieuwe inzichten kan leiden. Samenwerken op een ander gebied zorgt er ook voor dat men weer naar elkaars ideeën en meningen gaat luisteren. Daarbij zal menigeen zijn of haar eigen creativiteit ontdekken, maar bovenal zal men het ervaren als een ontspannen dagje uit met collega’s onder elkaar, wat de communicatie en onderlinge samenwerking zal doen verbeteren.

Bedrijfsworkshops kunnen in ons atelier  worden verzorgd, maar ook op vrijwel elke door jullie gewenste locatie worden verzorgd.

Neem voor informatie en de prijzen gerust vrijblijvend contact met ons op.