Een secretaire met een verhaal

Een antieke Louis XV secretaire is een prachtig meubelstuk dat stijl en elegantie uitstraalt. Maar ik wilde de secretaire veranderen in een kunstwerk? Dat is precies wat ik heb gedaan met mijn unieke project: ik heb de secretaire beplakt met 10.000 sigarenbandjes!

Ik heb bij verzamelaars sigarenbandjes gekocht. Ik vind ze fascinerend omdat ze zo veel verschillende kleuren, vormen, afbeeldingen en teksten hebben. Ze vertellen een verhaal over de geschiedenis, cultuur en smaak van de sigarenmakers en rokers. Ik heb sigarenbandjes van over de hele wereld. Sommige zijn heel oud en zeldzaam, andere zijn nieuw en modern.
Ik wilde ze gebruiken om iets moois te maken.

Toen kreeg ik een idee: waarom zou ik ze niet plakken op een antieke Louis XV secretaire?
Een antieke Louis XV secretaire is een bureau met een kantelbaar schrijfblad en verschillende laden en vakjes. Het is een meubelstuk dat luxe en verfijning uitstraalt, maar ook een beetje speels en frivool is. Ik vond dat een perfecte combinatie met mijn kleurrijke en gevarieerde sigarenbandjes.

Ik heb rekening gehouden met de vorm en de functie van de secretaire, zodat de sigarenbandjes niet in de weg zouden zitten van het openen en sluiten van de laden en het schrijfblad. Ik heb ook geprobeerd om de sigarenbandjes te matchen met de stijl en de kleur van de secretaire, zodat er een contrast en een balans was.

Het resultaat is verbluffend, al zeg ik het zelf. Het is een uniek en origineel kunstwerk, dat de aandacht trekt van iedereen die het ziet. Het is ook nog steeds een functioneel meubelstuk, waar je je spullen in kan opbergen en waar je aan kan werken.
Ik hoop dat je mijn blog leuk vond.
Laat het me weten in de reacties. Bedankt voor het lezen en tot de volgende keer!

Wil jij dit unieke kunstwerk kopen? Neem dan contact met me op!